onsdag den 8. juli 2009

Med din smartphone på ferie

Det har for nylig været oppe i medierne, at det kan være en dyr fornøjelse at have sin smartphone med på ferie, da mange smartphones selv logger på internettet og tjekker mails, o.l. Dette kan jeg dog ikke genkende! Forbrugerstyrelsen forlanger nu at teleselskaberne skal gøre opmærksom på dette problem, hvilket i mine øjne er det rene vanvid! Hvad bliver det næste? At vi skal huskes på at slukke for bilens motor, når vi kommer hjem fra arbejde?

Der findes ingen mobiltelefoner, der automatisk logger på internettet og hygger sig, hvis ikke man har sat dem op til det. På Nokia telefoner, som et eksempel, skal man bekræfte at man vil på internettet og man skal tilmed angive hvilken type forbindelse man ønsker at bruge.

Endvidere kan man slå roaming fra på selve telefonen, så de konsekvent ikke KAN logge på det mobile bredbånd, hvis man ikke er indenfor egen dækning.

Hvor er det typisk Danmark, at man skal tage hensyn til Fru Olsen på 57 år, der har fået sig en telefon og på mystisk vis er kommet hjem fra ferie med en regning på 5000 kr. fordi hun ikke vidste at det kostede penge at spille bingo på mobilen.

Hurra for Danmark!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar